IT hírek
:: 2017. december 20. - 16:42
S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y - A szívekben legyen karácsony!

Az előző évek hagyományát folytatva a Jobbik Ifjúsági Tagozat Egyházügyi Kabinetje idén is meghirdette „A karácsony valódi üzenete” elnevezésű kampányát.

Az adventi várakozásban ezzel az akcióval szeretnénk hozzájárulni az emberek lelki-szellemi megerősítéséhez, feltöltődéséhez.

Országszerte a főbb közlekedési csomópontokon, köztereken és forgalmas sétálóutcákban ajándékozunk több tízezer képes kártyát és szaloncukrot. A kártyán megfogalmazott üzenet: „Jézus születését ünnepelve alkalom nyílik arra, hogy újra felfedezzük a család értékét és az összetartozás élményét; hogy éljünk a szeretet ajándékával, békét és örömet teremtsünk szeretteink körében, hogy általa váljék otthonunk betlehemi jászollá.”

A Jobbik Ifjúsági Tagozat karácsonyi kampányának online felületet is létrehoztunk, amelyre számos karácsonyi üzenetet, hagyományt, irodalmi, művészeti és zenei érdekességet töltöttünk fel. Bízunk benne, hogy mindezzel sikerül hozzájárulnunk egy tartalmasabb, boldog és békés karácsony ünnepléséhez.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya