IT hírek
:: 2017. június 26. - 15:54
SAJTÓKÖZLEMÉNY - A Fidelitas továbbra is a mélyrepülés útján

Böröcz László és az általa vezetett Fidelitas folytatja azt a mélyrepülését, amely alapján lassan már a napi vicc rovatba sorolják be a szervezet híreit. Bár a szervezet elnöke ahhoz túl gyáva, hogy nyílt vitára álljon ki velem a fiatalok helyzetéről, sőt, jellemző módon még válaszolni se mert a kihívásomra, de a kormány házi propaganda-sajtójának alákérdezéseire is sikerült orbitális butaságokat nyilatkozni.

Az interjúban ugyanis szó esett az elvándorlás kérdéséről, ami kapcsán a Jobbik felháborítónak tartja azt a hozzáállást, ahogyan Böröcz László bagatellizálja ezt a problémát, és az érdemi lépések megtételének sürgetése helyett mentegeti a kormányt. Elképesztő az a szándékos csúsztatás is, ahogy összekeveri a saját szándékból külföldre távozó fiatalokat azokkal a százezrekkel, akik kényszerből hagyják el az országot.

A Jobbik szerint a fidelitasos tagoknak a plakátrongálások helyett inkább a saját korosztálybeli társaikkal kellene beszélgetni, és akkor megértenék a helyzet súlyosságát. Azt, hogy a fiatalok megfelelő lakhatást, európai béreket, kiszámítható oktatást és megbecsülést szeretnének. Olyan dolgokat, amelyek megvalósítását a Jobbik célként tűzte ki, és amelyeknek megteremtéséhez konkrét programmal is rendelkezik.

Böröcz Lászlónak pedig azt tanácsolom, hogy ha komolyan gondolja szavait, akkor ahhoz is legyen elég bátorsága, hogy mindezt egy vitában is vállalja. Ne csak az éj leple alatti rongálásokhoz legyen merszük, hanem ütköztetni az érveiket is. 

Farkas Gergely
országgyűlési képviselő
a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya