IT hírek
:: 2015. május 11. - 13:30
Soha nem látott fokozatra kapcsol a Miskolci IT

Miskolcon azok a problémák túlsúlyban vannak, amelyekre a Jobbik országosan próbál rávilágítani. Ennek apropóján a Miskolci IT kiemelten fontosnak tartja ténykedését, ugyanis egy olyan városban elengedhetetlen az aktív ifjúság, amit a Jobbik az egyik fellegvárának tekint.

Miskolcon az IT eredményei abban is megmutatkoznak, hogy az elmúlt hónapokban tíz fővel nőtt a taglétszám, tíz olyan fővel, akik azóta is aktívak a Jobbik mindennapjaiban. A borsodi városban, az aláírásgyűjtésben is elengedhetetlen az IT munkája, hetek óta a város más-más pontjaira telepednek ki egy teljes délutánra.

A májusnak azonban eddig soha nem látott aktivitással kezdtek neki az IT tagjai, a város számos rendezvényén képviseltetik magukat, toborzó anyagokat osztogatva. A hónapban két előadással is várják az érdeklődőket: 15-én Murányi Levente 56’-os elítélt tart személyes hangvételű előadást, a magyarok igazi szabadságharcáról; majd 16-án Janiczak Dávid Ózd polgármestere nyújt betekintést egy jobbikos vezetésű város mindennapjaiba.

Az előadások mellett számos más programmal készült a hónapra az IT, az önkéntesség évének jegyében szemétszedéssel és virágültetéssel szeretnék bebizonyítani, hogy a településükért, környezetükért felelős fiatalok tartoznak a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozatba.

A Miskolci IT a hónapot egy nyüzsgő hétvégével zárja, május 30-án a „Mozdul az Avas” elnevezésű rendezvényen vesznek részt, ahol a toborzás mellett megmutatják majd főzőtudásukat is. Május 31-én pedig gyermeknap alkalmából kedveskednek majd a belvárosban. A hónapot méltóképpen zárják majd, a magyar hősök előtti tiszteletüket leróva nagyszabású megemlékezést tartanak.

A Miskolci IT eseményeiről bővebb tájékoztatást ITT olvasható.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya