IT hírek
:: 2013. június 16. - 19:59
SZEDD és TEDD! – Országos szemétszedést tartott a Jobbik IT

A Jobbik Ifjúsági Tagozat első alkalommal, ám hagyományteremtő céllal rendezte meg ezen a hétvégén az I. Országos Szemétszedési Akcióját. A megmozduláson több mint félszáz IT tagozat több száz tagja részvétele mellett a helyi Jobbik-alapszervezetek és civil szervezetek is hozzájárultak a hulladékgyűjtés sikerességéhez. A Jobbik IT eddig is több önkéntes és karitatív munkában jeleskedett (könyvgyűjtő akció, karácsonyi ajándékozás, árvízvédelem stb.), ezek sorába illeszkedett a most megrendezett hulladékgyűjtő megmozdulásunk is.

Az országos akció keretein belül olyan területek megtisztítását vállaltuk, melyek egy-egy település szégyenfoltjaiként díszelegtek, mert rendbetételükre senki sem vállalkozott. Célunk egyrészt az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az illegális szemétlerakás problémájára, másrészt pedig azt szerettük volna elérni, hogy az emberek figyelmét ráirányítsuk arra, hogy a felelősségvállalás, az önkéntesség és a szemléletmódváltás jelenti az első lépést közös nehézségeink megoldása felé.

A visszajelzések alapján a különböző településeken élők örömmel fogadták az elvégzett munkát, hiszen összefogásunkkal sikerült szebbé és élhetőbbé varázsolnunk lakóhelyünket és környékét. Hazánk és szűkebb környezetünk helyzetének javításáért a továbbiakban is minden tőlünk telhetőt megteszünk, mert erre kötelez bennünket őseink hagyatéka.

Legyen szebb a Hazád!

Takács Adrián

a Jobbik IT alelnöke

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya