IT hírek
:: 2013. június 22. - 20:34
Szemétszedés volt Soroksáron

A Jobbik Ifjúsági Tagozata országos szemétszedési akciót hirdetett június 15-re, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy újabb formában tegyenek közösen az országért, ezúttal annak rendjéért és tisztaságáért. Cél volt, hogy az IT tagjain kívül a települések helyi lakóit, érdeklődőit is bevonják a munkába. A soroksári IT is tisztességgel kivette a részét a megmozdulásból.

Június 15-én délelőtt 10 órától gyülekeztek Soroksáron a Jobbik IT helyi, a soroksári Jobbik tagjai , többek között  Hivessy László, a jobbik soroksári elnöke is és egyéb szimpatizánsok. Többen jobbikos vagy IT-s egyenpólókban kezdtek a munkához, a Hősök teréről átmenve Soroksár egy sűrűn lakott, de elhanyagoltabb részére, Újtelepre. A környéken rendkívül elhanyagolt volt. Az utcák, járdák és füves részek mellett egy-egy játszóteret is rendbe kellett szedni.

A helyi járókelők meglepődve vették észre a Jobbik IT akcióját, elégedettségüknek adva hangot. Többen az emeletes házak ablakaiból figyelték a munkát. Talán maguk is felveszik a kesztyűt lakóhelyük tisztasága érdekében.

A munkában részt vegvők kissé megizzadva a napon eltöltött munkától, elégedetten konstatálták, hogy szemmel láthatóan szebbé varázsolták a Újtelep utcáit.

Jobbikos hírek

A Jobbik szerint - bár üdvözlendő, mégis - édeskevés és megkésett, hogy a m
A több éves hagyományhoz híven a Jobbik IT idén is képviseltette magát
A mostani koncepciótlan és rögtönzésekre épülő politika helyett kiszámíthat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya