IT hírek
:: 2014. január 16. - 22:04
Szentendrén és Budaörsön is IT alakult

A hétvégén tovább erősödött az IT Pest megyében! Pénteken Szentendrén, szombaton Budaörsön alakultak meg a Jobbik Ifjúsági Tagozatának helyi szervezetei.

Szentendrén, az alakuló ülésen jelen volt Murányi Levente, a Jobbik alelnöke,  Varga Zoltán Péter, a Jobb Pest megyei alelnöke, Pál Gábor, a Jobbik szentendrei elnöke, valamint Merkwart Krisztián, az Ifjúsági Tagozat országos alelnöke. A fiatalok, kiemelt feladatuknak az ifjúság felrázását, a nemzeti öntudat erősítését, illetve a korrupciós botrányokra való figyelemfelhívást tekintik.

A Szentendrei IT elnöke Tóth Csaba lett.

A budaörsi alakításon, jelen volt Császárné Kollár Tímea, Pest megyei elnök és a budaörsi Jobbik elnöke, Császár Károly, választókerületi szervező, Varga Zoltán Péter, Pest megyei alelnök, illetve Merkwart Krisztián az IT országos alelnöke. A célkitűzésük nekik sem tér el a Szentendreitől.

A Budaörsi IT elnöke Rusvai Márton lett.

A választások közeledtével egyre több fiatal érzi azt, hogy tenniük kell a jövőjükért, mert a jelenlegi kormány és az azt megelőzők sem tettek semmilyen módon a fiatalokért. Ezen változtatnunk kell! Ők tovább erősítik a Jobbik IT-t, illetve a nemzetmentő munkánkat.

Mindkét szervezetnek kitartást, és jó munkát kívánunk!

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya