IT hírek
:: 2014. szeptember 16. - 20:39
SZIN 2014

A nyár utolsó könnyűzenei fesztiváljaként augusztus 27-30. között került megrendezésre az év igazi SZINfoltja, a Szegedi Ifjúsági Napok. A nagy múltra visszatekintő Tisza-parti fesztiválon a Jobbik Ifjúsági Tagozata (IT) immáron harmadik alkalommal vett részt.

A Civil Falu biztosított helyet a politikai pártok standjainak, ahol a Jobbik IT mellett a Fidelitas, a Societas, az IKSZ és az LMP képviselői várták játékos programokkal az odalátogatókat. Elfogultságtól mentesen kijelenthetjük és egyben nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben is a Jobbik IT standja volt a legvonzóbb politikai helyszín a fesztiválozó fiatalok számára.

A könnyed humorral fűszerezett tesztjeinket kitöltve értékes információkkal és jobbikos ajándékokkal gazdagodtak a hozzánk látogatók. Számos toll, kitűző, matrica és lufi talált gazdára a Nagy-Magyarország térkép kirakói között, a legkedveltebb ajándéknak viszont kétségtelenül a strandlabda bizonyult.

További programként lehetőség nyílt az országgyűlési képviselőkkel való személyes találkozásra is. A fesztivál ideje alatt Mirkóczki Ádám, Bana Tibor, illetve Magyar Zoltán várta készségesen a politika iránt érdeklődőket, a fesztivál teljes ideje alatt pedig Farkas Gergellyel, a Jobbik IT elnökével folytathattak eszmecserét (nézhettek Farkas-szemet J) a lelkes fesztiválozók.

A rendezvény legnagyobb eredményének a Jobbik IT fogadtatása tekinthető. Az informális keretek közti beszélgetések során rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, számtalan fesztiválozó biztosított minket támogatásáról és többen csatlakozási szándékukat is kifejezték, melyek mind-mind lelkesítően hatnak tagjainkra nézve.

Szintén bizakodásra ad okot, hogy a több ezer kiosztásra került kiadványnak köszönhetően a fiatal generáció szélesebb rétegeihez sikerült eljutnunk. Ennek folytán azon olvasók is bepillantást nyerhettek a Jobbik IT életébe, akik számára addig ismeretlen volt szervezetünk tevékenysége.

Az együtt töltött napok során a fesztivál közösségépítő hatását is megtapasztalhattuk a Jobbik IT tagjaiként. A hangulatos koncertek, mámoros dodzsemezések és megannyi közös élmény szerzése során új barátságok kötődtek, a régiek pedig erősebbé váltak.

Bízunk benne, hogy a Jobbik IT csapata gazdagítani tudta nyári élményeitek sorát. Nagy szeretettel várunk Titeket jövőre is standunknál, hisz tudjátok: ,,- Miénk a jövő!”

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya