IT hírek
:: 2015. május 4. - 11:34
Tardoson is zászlót bontott az IT

A közelmúltban megalakult a Jobbik Tardosi Ifjúsági Tagozata, mely eseményről Kovács Kristóf Komárom-Esztergom megyei elnök küldött beszámolót:

A múlt héten az az öröm ért minket, hogy a választókerület – és egyben a megye – egyik legkisebb településén, a festői Tardoson alakítottunk Ifjúsági Tagozatot. Korábban érkezett a megkeresés pár lelkes hazafitól, akik elhatározták hogy belevágnak a szervezetalapításba és csatlakoznak a Jobbik IT egyre népesebb családjához.

Nem sok idő telt el a jelentkezés és a megalakítás között, hiszen már az első találkozásnál tapasztaltam, hogy mennyire elszántak és céltudatosak a jelentkezők. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy még az alakítás estéjén elindultak a nekik átadott több, mint négyszáz Hazai Pályával, hogy kiszórják őket. Azóta pedig elkészült a Facebook oldaluk is, ahol rendszeresen teszik ki a minket és a fiatalságot érintő cikkeket. Örömmel tölt el, hogy újabb ütőképes csapattal bővült Komárom-Esztergom megye tagozatainak sora s remélem, hogy ez a szám hamarosan nőni fog, hiszen a fiatalok már abszolút nem hisznek az elmúlt évtizedek bukott pártjainak, így tehát Komárom-Esztergom megyében is miénk a jövő!

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya