IT hírek
:: 2016. november 21. - 08:21
Tartalmas, színvonalas rendezvény és egy nemes cél: jótékonysági bálon jártunk

November 19-én ötödik alkalommal szervezte meg jótékonysági bálját az Ifjú Magyarok Egyesülete. A rendezvényt a Jobbik Ifjúsági Tagozata nagyszámú résztvevővel és több százezer forint értékű támogatói jegy eladásával járult hozzá. Tette mindezt azért, mert a bál bevételéből évre-évre rászoruló családok kapnak segítséget.

A bál fővédnöke Balczó Zoltán Európa Parlamenti képviselő volt, aki már sokadik alkalommal töltötte be ezt a megtisztelő feladatot, és aki nem csak a nevét adta a rendezvényhez, hanem személyes jelenlétével, köszöntőjével, felajánlásával, vagy épp tánctudásával bizonyította, hogy valóban közel áll szívéhez a rendezvény és annak célja. A zsúfolásig megtelt teremben a bálozók egy színvonalas műsort láthattak, melyben szerepelt egy néptánc bemutató, Varga Bence vicces és érdekes bűvészműsora, ill. két koncert. Ezek közül az elsőt az I. Nemzeti Ki mit tud 2. helyezettjének, Kormos Kittinek együttese adta, a másik pedig a bál állandó fellépőjének, Vári-Kovács Péternek és barátainak koncertje volt. A műsor után vette kezdetét a táncos mulatság, melyet már csak az értékes ajándékokkal kecsegtető tombolahúzás, majd a bálkirálynő- és bálkirály-választás eredményhirdetése szakított meg.

 

Összességében idén is egy színvonalas, tartalmas rendezvénynek bizonyult a jótékonysági bál, ahol nem csak a hasznos, közösségépítő együttlét volt biztosított, hanem a rendezvény nemes célja is, hiszen a bevételből a karácsony előtti hetekben sok családnak lehet boldogságot csempészni az életébe.

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya