IT hírek
:: 2018. december 28. - 10:49
Nem huligánok!

A Jobbik Ifjúsági Tagozata tiszteletben tartja az adventi időszakot! Szervezetünk az elmúlt évekhez hasonlóan ismét megszervezte a Tiszta Szívvel programot, melynek célja, hogy segítségnyújtással szebbé tegye az ünnepet.

Idén is országosan sikerült eljuttatni az adományainkat cipősdobozok, tartós élelmiszerek, ruhaadományok formájában olyan családokhoz és más szervezetekhez - például állatmenhelyre - ahol a legkisebb segítség is hatalmas örömöt okoz, ahol ezek nélkül az apróságok nélkül nélkülözéssel telne az ünnep. Külön öröm számunkra, hogy a budapesti IT-k adományai által sikerült hosszútávú együttműködést létrehozni a SZÉRA Alapítvánnyal, akik hosszú évek óta a családsegítségen munkálkodnak.

A legerősebb ellenzéki párt ifjúsági tagozata kiemelt figyelmet fordít a hiányt szenvedőkre. A politikai történések közepette kérünk mindenkit, ne feledkezzünk meg egymásról. A szeretet ünnepén foglalkozzunk a családdal, a barátainkkal, szálljunk magunkba, és gondoljunk azokra, akik egyedül töltik a Szent Ünnepet. Áldott, békés ünnepeket kívánunk!

Jobbik Ifjúsági Tagozat, Kiss Zoltán Imre

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya