IT hírek
:: 2013. november 10. - 12:38
„Tiszta Szívvel” - jótékonysági akciót hirdet a Jobbik IT

Tiszta Szívvel - Jótékonysági akcióA Jobbik Ifjúsági Tagozat a tavalyi sikereken felbuzdulva idén is meghirdeti nagyszabású jótékonysági akciósorozatát, „Tiszta szívvel” elnevezéssel. Az elmúlt évben az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően több száz gyermek és család karácsonyi ünnepét tudtuk szebbé varázsolni. Idén is ez a célunk, hogy karitatív munkánkkal segítsük rászoruló családokon, nem mellékesen pedig, hogy ezzel is példát mutassunk a fiatalok és kevésbé fiatalok számára.

A Jobbik IT munkája mindig is messze túlmutatott a politikai szerepvállaláson, hisz tevékenységünkbe beletartoznak a kulturális, sport vagy épp karitatív akciók is. Mostani akciósorozatunk több részből áll: településenként adomány- és ajándékgyűjtés a rászoruló magyar testvéreink számára, különböző szociális- és gyermekintézmények számára gyűjtés, önkéntes munkában való részvétel, ill. a tavaly életrehívott jótékonysági bálunk második alkalommal való megrendezése és bevételéből családok támogatása.

Az akcióról további részleteket itt olvashat: www.jobbikit.hu/tisztaszivvel. Amennyiben bármilyen apró segítséggel hozzá tud járulni akciónk sikeréhez, ezáltal magyar családok boldogabb karácsonyához, úgy a tisztaszivvel@jobbikit.hu e-mail címen teheti meg felajánlását. Segítségét előre is köszönjük!

Varga Kitti,

Jobbik IT Országos Elnökségi tagja

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya