IT hírek
:: 2019. december 10. - 18:29
Tizennegyedik vezetőképző

A Jobbik Ifjúsági Tagozat immáron tizennegyedik alkalommal rendezte meg vezetőképzőjét, a dunaújvárosi Szalki-szigeten. A képzés résztvevői egy hosszúhétvége során sajátíthatták el mindazon készségeket, melyekre egy felelős vezetőnek szüksége lehet.

A rendezvény nyitányaként Keresztesy Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat Országos Elnöke köszöntötte szervezetünk tisztségviselőit. Beszédében megköszönte a tagságnak a 2019-es önkormányzati választási kampányban való áldozatos közreműködését, s felvázolta az elkövetkezendő időszak célkitűzéseit. Ezt követően kötetlen programok, jó hangulatú baráti beszélgetések következtek.

A szombati nap izgalmas, és tanulságos önismereti tesztek kitöltésével kezdődött. Ezt követően változatos workshopokon vehettek részt a jelenlévő fiatalok.  Nagy népszerűségnek örvendett az önkormányzatok működését bemutató kurzus, melyet Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik országgyűlési képviselője tartott. Szintén nagy érdeklődés övezte Farkas Gergely országgyűlési képviselő előadását a szervezetépítéssel kapcsolatban, mely során az IT volt vezetőjeként szerzett hasznos tapasztalatait is megosztotta. A résztvevők továbbá megtudhatták azt is, miként használja egy felelős vezető a közösségi médiát, vagy hogy miként kell megfelelően kommunikálni bizonyos szituációkban. A szombati nap hátralévő részében Kálló Gergely, Fejér megye 04. OEVK. országgyűlési képviselőjelöltje, illetve Pintér Tamás, Dunaújváros újonnan megválasztott polgármestere tartott motivációs tréninget.

Az utolsó nap folyamán a szervezők egy különleges ötletbörzével készültek. Ezen mindenki saját kreativitásával ötvözve használhatta fel a hétvége folyamán szerzett ismereteit.

A helyszíni – és utólagos visszajelzések alapján elmondható, hogy ezúton is eredményes, élményekben gazdag Vezetőképzőn vehettek részt mindazon meghívott tisztségviselők, akik ellátogattak a Szalki-szigetre.

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya