IT hírek
:: 2016. június 14. - 17:40
Továbbra is lendületben a Jobbik IT: több csapattal indultunk a hétvégi maratonváltón

Vasárnap délelőtt immár 23. alkalommal rajtolt el a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó verseny a budapesti Városligetben, melyen a Jobbik Ifjúsági Tagozata idén két hatfős csapattal teljesítette a 42-42 kilométeres távot. A versenyre két 6 fős csapatunk nevezett, ahol egymást váltva fejenként 7 kilométert kellett futnia mindenkinek. Tagoztunk egy saját tervezésű futómezzel is készült az alkalomra, aminek a viselésével gondoskodtunk az egységes megjelenésről és szervezetünk hírnevének öregbítéséről.

Az IT-sek mellett „felnőtt” jobbikos indulók is voltak, így az országgyűlési képviselőink csapata, amelyet Gyöngyösi Márton, Novák Előd, Vágó Sebestyén és Staudt Gábor mellett Farkas Gergely, a Jobbik IT elnöke erősített. Aggodalmaink ellenére szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, csak a fülledt idő okozott némi nehézséget.

Összességében remek hangulatban telt a sok ezer fős rendezvény. Egymás biztatása újabb példaként szolgált arra, hogy mennyire összetartó mozgalom a miénk. Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt! Jövőre ugyanitt találkozunk, remélhetőleg még többen!

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya