IT hírek
:: 2017. január 14. - 14:38
Jobbik IT: 2017 - A Tudatos Ifjúság Éve

A Jobbik Ifjúsági Tagozata 2017-re meghirdeti a Tudatos Ifjúság Évét. Az idei évben a széleskörű tevékenységünk fókuszában az áll, hogy segítsünk generációnkat olyan tudással és értékekkel felvértezni, amelyek hozzájárulnak az eligazodáshoz mai, rohamosan változó világunkban. Napjaink fogyasztói társadalmában elengedhetetlennek tartjuk a tudatosság erősítését a pénzügyi ismeretek, az egészségügy, a környezetvédelem, a politika és közélet, valamint a médiafogyasztás területén.

Szervezetünk minden évben kiemel egyet a sokszínű tevékenységéből, és arra különös figyelmet fordít az adott időszakban. Így lett a 2015-ös év az Önkéntesség Éve, amikor a megszokottnál is nagyobb hangsúlyt fektettünk a jótékonysági, karitatív akciókra, számtalan alkalommal végeztünk társadalmi munkát az év folyamán. A Jobbik Ifjúság Tagozat Elnökségének döntése értelmében a tavalyi év az Önképzés Éve volt. Ennek keretén belül több nagyszabású akcióval, pályázattal és számos előadással, képzéssel igyekeztünk a tanulás, az olvasás, az önképzés fontosságára felhívni a figyelmet. Természetesen mind az önkéntesség, mind az önképzés az idei évünket is meg fogja határozni, ugyanakkor sok új ötlettel készülünk a tudatosság erősítése jegyében. 

A most meghirdetett Tudatos Ifjúság Éve keretében többek között kampányt indítunk a pénzügyi tudatosság erősítése érdekében, népszerű facebookos oldalunkat kihasználva figyelemfelkeltő sorozattal kívánjuk ráirányítani a figyelmet a médiatudatosság fontosságára. Erősíteni szeretnénk a fiatalok általános politikai tájékozottságát, népszerűsíteni fogjuk az egészséges életmódot, ezentúl a tudatos önképzés, önfejlesztés hangsúlyozására idén is nagy figyelmet fordítunk. Számos egyéb területet is érintő rendezvény, pályázat, kampány segítségével szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy erősödjön generációnk tudatossága.

Farkas Gergely
Országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya