IT hírek
:: 2013. november 11. - 16:17
Újabb áttörés! - Veszprém megyében folytatódik a terjeszkedés

A Jobbik Ifjúsági Tagozatáról joggal állíthatjuk, hogy Magyarország legdinamikusabban fejlődő ifjúsági szervezete. Mi más bizonyíthatná ezt jobban, mint a gomba módra szaporodó szervezeteink és az egyre gyarapodó tagságunk?! 

Megyei és helybéli szervezőinknek hála a Jobbik IT tagságának száma rohamosan növekszik. Napjainkra a kezdetekkor még nehézségekkel küszködő megyék is felfejlődtek az IT országosan mért szintjéhez.

Megyénkben februárban alakult meg a Veszprémi Ifjúsági Tagozat, melyet csakhamar a Pápán, majd idén kora ősszel az Ajkán megalakult szervezetünk követett. Az elmúlt hét pedig történelmi fordulópontnak bizonyult a megye életében. Bátor, nemzeti ifjak ugyanis három újabb településen emelték magasba az IT zászlaját. A történelmi emlékekben gazdag Sümegen, a magyar tenger északi partján fekvő Balatonalmádiban, valamint a módszerváltás óta tönkretett bányászvárosban, Tapolcán. Biztató, hogy a közeljövőben további tagozatok kecsegtetnek létrejöttjükkel. Egy közülük a jövő héten megalakulásra kerülő Balatonfüredi Ifjúsági Tagozat.

A magyar ifjúság végre elkezdett felébredni, mert meglátták a mai kor nemzetük létezését veszélyeztető tényezőit. Határozott és elszánt kiállásukkal pedig bármit megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország ismét szebb időkre virradjon!

Miénk a jövő, tegyünk hát érte bátran!

Nárai Balázs ​
Veszprém megyei szervező
 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya