IT hírek
:: 2013. május 22. - 13:02
Újbuda kivirágzik!

A Jobbik Újbudai Ifjúsági Tagozat 2013. május 16-án csütörtökön környezetvédelmi- és figyelem felhívási akciót szervezett a XI. kerületben.

Az esemény célja a kerületben élők figyelmének felhívása a környezetvédelem fontosságára, ezáltal a környezet tisztántartására és szépségének ápolására. A másik célközönség viszont a kerületi közutakért felelős hatóságok, akiknek szerettük volna felhívni a figyelmét a néhol kaotikus állapotban lévő utakra és járdákra egyaránt.

Az akcióban résztvevő újbudai fiatalok a petúniák mellé apró zászlókat tűztek, melyeknek egyik oldalán egy virágmotívummal körülvett IT-s logó, míg a másik oldalán egy QR kódba rejtett üzenet volt. „Reméltük, hogy a zászlókkal még jobban felkeltjük az emberek érdeklődését és kíváncsiságát.” – nyilatkozta Tóth János az Újbudai IT elnöke. Valamint hozzátette, hogy: „A virágos motívummal az idősebb korosztály képviselőit szerettük volna megállítani, a QR kóddal pedig a fiatalabb generáció tagjait, és mondhatom nagyon jól sikerült!”.

A Móricz Zsigmond körtéren és a Fehérvári úton többen az autókból kihajolva fényképezték a zászlóból és virágokból álló kompozíciót, de volt olyan is, aki a biciklijével visszafordulva készített néhány fényképet a nem mindennapi látványról.

„Felemelő érzés volt látni az emberek mosolyát és örömét. Utunk során több pozitív visszajelzést is kaptunk, és támogatásukról biztosítottak bennünket, hiszen Miénk a Jövő!'” - fejezte be a XI. kerületi IT elnöke.

A XI. kerület természeti adottságainak megóvása és ápolása kiemelt fontosságú, hiszen Újbudán rengeteg a zöldterület. Gondoljunk csak a Feneketlen tóra, a Sas-hegyre, az Egyetemisták parkjára vagy a Bikás Parkra Kelenföldön.

A következő zöldövezettel kapcsolatos akciónk a Jobbik Ifjúsági Tagozat által szervezett országos szemétszedési akció lesz június 15-én.

Jobbik Újbudai Ifjúsági Tagozat

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya