IT hírek
:: 2018. február 10. - 12:08
Orbán az út szélén hagyta a fiatalokat
 
Szégyenletes, hogy a kormány annak ellenére, hogy folyamatosan azt hangoztatja, mindenkivel konzultálni akar, nem hallgatja meg a fiatalokat. Milliárdokat költenek el hazug propagandára - köztük a Nemzeti Konzultációra -, de ezzel szemben, amikor valódi problémákat kellene megoldaniuk, nem hajlandók tudomást venni róluk.
A miniszterelnök 2011-ben még úgy nyilatkozott, hogy "senkit nem hagynak az út szélén", de hét évvel később mégis ott felejtették a fiatalokat. Elkeserítő, hogy az oktatási rendszer katasztrofális állapota miatt már nem csak a pedagógusok, hanem a diákok is az utcára vonulnak.
 
A Jobbik mint a fiatalok körében legnépszerűbb párt, ismeri az őket érintő problémákat, amelyek megoldására komoly és valódi programja van. Az elmúlt 28 év kormányaival ellentétben a Jobbik nemcsak egy átfogó oktatási reformot, hanem szemléletváltást is sürget. A leendő Jobbik-kormány partnerként, szövetségesként fogja kezelni a fiatalokat, akikkel együtt fogja építeni az országot. A tragikus elvándorlás megállításán, a bérlakásépítésen és az ösztöndíjak kérdésének kezelésén át, az oktatási rendszer modernizálásáig számos ponton fog pozitív változást elérni. Nem fogunk megfeledkezni a diákok túlterheltségéről, a nyelvoktatás átalakításáról, a felsőoktatási keretszámok újragondolásáról és a tankötelezettség problémáiról sem. A Jobbik ezeken a területeken kiszámítható, tervezhető és biztos jövőt kínál a fiataloknak, kormányra kerülve pedig velük szövetségben fogja rendbe tenni az oktatási rendszert.           
 
Nichter Tamás, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke

Jobbikos hírek

Farkas Gergely, a Jobbik IT elnöke az ösztöndíjak emelése miatt szólalt fel
A Jobbik szerint az új adócsomag alapján ismét bebizonyosodott, hogy a fiat
Zuglóban emlékeztek a trianoni békediktátumra a Jobbik és a Jobbik Ifjúsági

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya