Hibaüzenet

A megadott temporary://fileY3Htye fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.
Jobbikos hírek
:: 2013. október 3. - 14:12
Utcákon a Jobbik új óriásplakátja

Jobbik óriásplakát

A napokban ragasztják ki szerte az országban az alábbi óriásplakátokat, illetve a Jobbik történetében először ún. citylight plakátokkal is megjelennek buszmegállókban, metróban, jellemzően tehát olyan belvárosi helyeken, ahol óriásplakátok nincsenek (és ahol egyúttal a Jobbik támogatottsága az átlagosnál rendszerint jóval alacsonyabb).

Egy werkfotó

Az alábbi kép az óriásplakát kampányunk fotózásán készült, ami nagyon jó hangulatban telt. Ezen a werkfotón éppen pislogok, de azért azt megígérhetem, hogy a végül kiválasztott képen, amely az ország minden pontján látható lesz, sikerül jobb arcot vágnom. Célunk, hogy üzenjünk a magyar társadalomnak: a Jobbik a fiatalok körében már most a legnépszerűbb, de a választásokig a többi korosztályban is javítani fogunk. Van programunk, elszántságunk és hitünk. A jövőt nem lehet megállítani.

Vona Gábor Facebook-bejegyzése

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya