IT hírek
:: 2018. november 29. - 11:57
V. Keceli Csapatépítő Nap

November 24-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Bács-Kiskun megyei Kecelen az immár hagyománnyá váló Jobbik IT-s disznóvágás és csapatépítő rendezvény. Idén a megszokott programokon túl a lézerharcot is kipróbálhatták a résztvevők, és ismét sikerült egy tartalmas eseményen jobban összekovácsolni a Borsodból, Somogyból és az ország más pontjaiból érkező tagokat és lengyel vendégeinket is. 

A szombat délelőttöt a keceli Haditechnikai parkban töltöttük, ahol a reggeli elfogyasztása után kezdetét vette a sokaknak újdonságot jelentő lézerharc. A több órás kemény, de nem vérre menő küzdelemben végül igazságos döntetlen született a résztvevő csapatok között, és innen közösen vonultunk át a délutáni és esti programoknak helyet biztosító Motoros kocsmába. 

Az ebédre elkészülő hurka, kolbász és más egyéb disznóságok hozták az előző években megszokott remek színvonalat és kellő energiát biztosítottak az egyéni versenyekre. Az IT tagjai pingpongban, snapszerban, dartsban és Nagy-Magyarország kirakóban mérethették meg magukat, és szállhattak harcba az értékes nyereményekért. A vacsorára feltálalt húsleves és töltött káposzta után pedig kezdetét vette az igazi kötetlen bulihangulat, ahol már a beszélgetés, tánc, társasjáték és a kártyázás volt a főszerepben.  

Kecelen a Fidelitas elhíresült „wellness disznóvágásával” ellentétben végig családias volt a hangulat, közösségépítő jellege mellett kikapcsolódás is volt minden tag számára a csapatépítő rendezvény. A Jobbik Ifjúsági Tagozat mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a komoly politikai munka mellett az ehhez hasonló rendezvények által a tagjaink jobban megismerhessék egymást, és akár életre szóló barátságok is kialakuljanak. Köszönjük a szervezőknek az ismét felejthetetlenre sikerült programot, és ha Te is szeretnél egy összetartó, elszánt és baráti társasághoz tartozni, akkor jelentkezz bátran a szervezetünkbe!

További képek a GALÉRIÁBAN láthatóak!

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya