IT hírek
:: 2012. március 13. - 14:27
Vállald büszkén a magyarságod! - országos akcióban a Jobbik IT

A Jobbik IT nemzeti összekötő elemként tekint a nemzeti ünnepek ünneplésére és a kokárda viselésére, ezért országszerte ingyenes kokárdaosztásba kezdett.

Országos akcióba kezdett a Jobbik IT: számos városban oszt a köztereken kokárdát, hogy minél több ember viselje a szíve fölött, és így emlékezzen a szabadságharc hőseire. Takács Krisztián, a Jobbik IT Országos Szervezőbizottságának tagja a Széll Kálmán téren tartott sajtótájékoztatón mondta el az akció okait.

A Jobbik sajnálattal állapítja meg, hogy nagyon sok embernek a nemzeti ünnepek csak munkaszüneti napként fontosak, az eredeti jelentésük és az ünnep oka már feledésbe merül. Ennél még szomorúbb - hangzott el -, ha egy fiatal nincs tisztában a történelem azon eseményeivel, amikre méltán lehetünk büszkék, és amikből erőt meríthetünk.

Az Ifjúsági Tagozat ezen szeretne változtatni, és minél több ember szemét ráirányítani március 15-re és elérni, hogy ünnepként tekintsenek erre a napra. Takács Krisztián leszögezte: pártpolitikától mentes akcióról van szó, mert szeretnék, ha tényleg minden magyar ember tűzze fel a kokárdát és mindenki magáénak érezze az ünnepet, valamint emlékezzenek meg azokról a hősökről, akik hazájukért áldozták fel életüket. 

Az akció keretében a Jobbik Ifjúsági Tagozat több tízezer kokárdát oszt szét az országban a helyi tagozatok segítségével.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya