IT hírek
:: 2017. április 12. - 13:06
Megkezdtük a választásokra való felkészülést – A hétvégén tartotta a XI. Vezetőképzőjét az Ifjúsági Tagozat
 
A hétvégén tartotta XI. Vezetőképzőjét a Jobbik Ifjúsági Tagozata (régi hagyományt követve) Szolnok városában. A három napos rendezvényen több mint 160 elnök vagy szervezeti delegált vett részt az ország minden pontjáról.  Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos képzést és önképzést, hiszen Magyarország legnagyobb ellenzéki erejeként és kormányváltásra készülő párt ifjúsági tagozataként alapvetőnek tartjuk az utánpótlásképzést és a felkészülést az egy év múlva esedékes választásokra.
 
Ennek szellemében kerültek kiválasztásra az előadóink. Pénteken Volner János, a Jobbik alelnöke és parlamenti frakcióvezetője indított egy nagy erejű előadással. Több példával bizonyította, hogy a Fidesz igen is legyőzhető, mely rendkívül lelkesítően hatott.  A szombat aztán a sokkal gyakorlatiasabb képzésekről szólt: kommunikáció, megjelenés, sajtókezelés, csapatépítés, motiválás, közösségi média. Csak néhány fogalom, melyet a jobbnál jobb előadóink érintettek. A gyakorlati oktatás mellett természetesen egy előadás erejéig szót ejtettünk a Jobbik mostanában legfontosabb végrehajtandó feladatáról, a béruniós kezdeményezésünkről is. 
 
 
A szombat este sokunk számára az együttlétet, az újra találkozás lehetőségét is jelenti. Ilyenkor egy kicsit szól a vezetőképző a buliról és a kikapcsolódásról is. Nemzeti activity és kvíz, közös meccsnézés, tánc, hosszú kártya és társasjátékok, nagy beszélgetések színesítették az esti programot. A vasárnapi napok mindig a vezetőképzőink megkoronázása. Már tavaly is elég magasra tettük a lécet Balczó András meghívásával, és szerencsére a színvonalat most is tartani tudtuk. Vasárnap nem más beszélt az élet nagy dologiról és kihívásairól, mint a Lovasíjász, Kassai Lajos. Ő nemcsak kalandos történeteket mesélt nekünk, hanem megmutatta, hogy nagyon élesen látja a mai jobb és baloldali politikai felállást és történetein keresztül pedig segítette a hallgatóságot az ebben a világban való eligazodásban.
 
 
A 11 vezetőképző majd mindegyikén részt vettem. Minden vezetőképző alatt erősödöm abban a hitemben, hogy lassacskán rajtunk a sor, hisz miénk a jövő! Nem volt ez idén sem másképp. 
 
Kálló Gergely

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya