IT hírek
:: 2012. március 16. - 00:00
Vezetőképzőt tart a Jobbik Ifjúsági Tagozat

A Jobbik Ifjúsági Tagozat napokban tartja III. vezetőképzőjét, ezúttal Cegléden. A szervezet kimondott célja ezzel a helyi IT-elnökök képzésének biztosítása, hisz ezek a fiatalok vezetik országszerte ezt a rohamos tempóban fejlődő szervezetet, így az ő tanításuk elengedhetetlen. Ennek tükrében állítottuk össze most is programot, mely neves előadókból, ill. érdekes és egyben hasznos tudást nyújtó témákból fog állni.

Vendégünk lesz a kétnapos képzés során a Jobbik két alelnöke. Sok fiatal példaképe, Murányi Levente az ’56-os élményeiről és a hazáért való áldozatvállalás fontosságáról fog beszélni. Novák Előd a rendezvényszervezésről és kommunikációról fogja átadni a benne felhalmozott hatalmas tudást a több mint 100 fiatalnak. A közélettel foglalkozó emberek számára elengedhetetlen a közelmúltunk politikai eseményeiben való tájékozottság, ezt fogja szolgálni Balogh Gábor történész, publicista előadása a rendszerváltás körüli idők eseményeiről. A fiatalok küzdelméhez szükséges szilárd lelki háttér megalapozását segíti Baranyi Tibor tradicionalista filozófus előadása, A nemzeti radikalizmus szellemi alapjai címmel. Ezen túlmenően részük lesz a fiataloknak kommunikációs képzésben és a belső hatékony működést elősegítő adminisztrációs tanácsok meghallgatásában is, ill. régiós megbeszélésekre is sor kerül majd a hatékony együttműködés elősegítése céljából.

A mostani vezetőképző különlegességét az is adja, hogy először lesznek határontúli ifjúsági szervezetektől érkező vendégeink, és rögtön öt szervezet delegációja tesz eleget meghívásunknak. Így a következő szervezetektől érkező vendégek fogják velünk tölteni ezt a két napot: Via Nova Ifjúsági Csoport (Felvidék), Erdélyi Magyar Ifjak (Erdély), Magyar Ifjúsági Tanács (Erdély), Magyar Remény Mozgalom Ifjúsági Csoport (Délvidék), Horvátországi Magyarok Ifjúsági Közössége (Drávaszög). A kapcsolatok, barátságok kialakulása mellett a velük folytatott kerekasztal beszélgetés során lesz lehetősége a fiataloknak jobban megismerni szervezetüket, céljaikat és a határontúli magyarság mindennapos küzdelmét.

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya