IT hírek
:: 2017. november 6. - 12:58
„Vidéken élni jó” fotópályázat eredményhirdetése

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinetje fotópályázatot hirdetett „Vidéken élni jó” címmel, melyre szeptember 30-ig küldhettek be pályamunkákat az érdeklődő fiatalok.

Pályázatunk célja volt, hogy bemutassuk a vidék szépségeit, illetve, hogy ösztönözzük a fiatalokat a vidéki életmódra. Örömünkre számos olyan kiváló fotó érkezett be, melyek joggal népszerűsíthetik a környezethez közeli életmódot, a mezőgazdaságot, illetve a helyi termékeket. Szintén sikerült azon célkitűzésünknek is eleget tenni, hogy a környezettudatos szemlélet jelentőségét hangsúlyozzuk, hiszen ilyen címmel is szép számban érkeztek be anyagok. A pályázat sikerét jól jelzi, hogy felhívásunkra közel száz fotóval jelentkeztek.   

 

 

 

 

 

 

 

 

A beérkezett képeket Magyar Zoltán, - a Mezőgazdasági Bizottság jobbikos alelnöke, illetve Béli Balázs MÚOSZ-nagydíjas fotós vezetésével - egy szakmai zsűri értékelte, melyek alapján megszületett a fotópályázat eredménye. A zsűri szinte egyhangúan Dráviczki Lajos „Első találkozás" c. képét rangsorolta az első helyre, míg hosszas vita után második helyezést ért el Csordás Betti „Delelőn” c. fotója. A bronzérmes alkotást Antalics Diána küldte be „Csirkefogó” címmel. A fotópályázat keretén belül különdíjat is kiosztott a zsűri, melyet szintén nagy egyetértéssel Lénárt László „A nádas ablaka” című fotója nyert el.

 

Gratulálunk minden díjazottnak, illetve köszönjük minden kedves pályázónknak, hogy jelentkezett felhívásunkra, és ezzel hozzájárult kezdeményezésünk sikerességéhez! A legjobb pályaműveket a Jobbik IT facebook oldalán tekinthetik meg.

A fotópályázat további képeit itt lehet megtekinteni.

Jobbik Ifjúsági Tagozata

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya