IT hírek
:: 2014. január 22. - 21:22
Videós pályázat eredményhirdetése

A zsűri hosszas tanakodást követően kiválasztotta a három legjobban sikerült videót, amelyet a „Büszke vagyok, hogy magyar lehetek” elnevezésű pályázatunkra készítettek el a versenyzők.

A jelentkezőknek nem volt könnyű dolguk, hiszen oly nemzet tagjai lehetünk, amely számtalan esetben lehet büszke történelmének egyes eseményeire, nagyszerű íróra, világhírű feltalálóra vagy épp gazdag hagyományvilágára. Mindezek bemutatására több órás anyagot is lehetett volna készíteni, ám a pályázóknak mindösszesen két percben kellett összefoglalniuk azt, hogy számukra melyek azok az értékek, amelyek magyarságukat leginkább kifejezik. Azért csak ilyen rövid időben, mert célunk volt az is, hogy minél több ember megnézze ezeket a műveket videómegosztó-csatornákon.

Nagy örömmel fogadtuk, hogy már a nagyon fiatal korosztályt is foglalkoztatják nemzetünk büszkeségei, érdeklődnek hazájuk történelme, hagyományai iránt, hiszen a 13 és 14 évesek részéről is érkeztek hozzánk pályázatok.

Szeretnénk megköszönni minden versenyzőnek a részvételt, a sok-sok szépen kivitelezett, igényes munkát, melyek közül a zsűri az alábbi videókat ítélte a legjobbnak:

1. Benke Dominik

2. Gál Zoltán

3. Horváth Zsolt

4. Majoros Tibor

5. Somogyi József

Különdíjas: Kiriák Klaudia által beküldött videó

 

A nyertes pályamunkákat a következő napokban fogjuk közzétenni honlapunkon, illetve megtekinthetitek őket Facebook oldalunkon is.  

Jobbik Ifjúsági Tagozat

 

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya