Lengyel-magyar pályázat

A JOBBIK IFJÚSÁGI TAGOZAT ÉS AZ ÖSSZLENGYEL IFJÚSÁG KÖZÖS PÁLYÁZATOT HIRDET

A Jobbik Ifjúsági Tagozat és az Összlengyel Ifjúság közös pályázatot hirdet, elősegítendő a nemzeteink közötti hagyományos barátság éltetését és fejlesztését.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat számára kiemelten fontosak nemzeti hagyományaink, közte a népünket a lengyel nemzettel összefűző évszázados kapcsolat, mely történelmünk legnehezebb óráiban is az egész világ számára adott példát szolidaritásból, segítőkészségből és bátorságból. Ezért most lengyel szövetségesünkkel közös pályázatot hirdetünk, melyre két országban, egy időben jelentkezhetnek majd a hazafias érzelmű fiatalok.

Figyelem! A pályaművek célja nem történelmi összefoglalás, vagy múltbeli események ismertetése, hanem a pályázó önálló ötleteinek, gondolatainak bemutatása annak céljából, hogyan lehetne a múltbeli szövetségre és barátságra alapozva az utókor számára átadni a lengyel–magyar barátság eszméjét, megőrizni, illetve továbbfejleszteni azt.

Lengyel-magyar pályázat

Kik jelentkezhetnek: A pályázatra 14–30 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.

Formai követelmények: A pályaművek hossza 5-6 oldal, 12-es Times New Roman betűtípussal, sorkizártan, 1,5-ös sorközzel, 2,5 centis margóval.

Díjak: Az első három helyezett egy varsói utazáson vehet részt, melynek során részt vehet az Összlengyel Ifjúság által szervezett, minden évben több mint százezer résztvevőt vonzó november 11-i Függetlenségi Meneten.  A 4-10. helyezett oklevelet és Jobbik IT-s ajándékokat nyer.

Jelentkezés: A pályaműveket szeptember 30-ig, a palyazat@jobbikit.hu címre várjuk.

Értékelés: A magyar nyelvű beérkezett pályaműveket az IT vezetősége, a lengyel pályázatokat a MW értékeli.

Kapcsolat: További tudnivalók a jobbikit.hu/lengyel_magyar_palyazat oldalon találhatóak. Az esetleges kérdésekkel Szalay Szabolcs szervezőhöz fordulhattok (palyazat@jobbikit.hu