Nyári tábor

A tábor programját ezúttal is a Jobbik Ifjúsági Tagozat saját szervezésû eseményei fogják adni: készülünk többek között számos csapatépítõ programmal, sportnappal, strandolással, borkóstolóval és természetesen nem maradhatnak el az éjszakába nyúló bulik sem.

A sportnapon bárki nevezhet fociban, streetballban, röplabdában, pingpongban és még számos sportágban, mindeközben pedig a fõzõverseny ételkölteményei is készülnek majd, melynek gyõztesei értékes jutalomban részesülnek.

Fotó: Koczka Kriszta

Fotó: Tigyi Zsuzsanna

Az esti discot három különbözõ zenei stílus pörgeti fel és a saját hangjukban gyönyörködni vágyók is kipróbálhatják magukat karaokeban. Eközben a csendesebb kocsmai szórakozást pártolók sem fognak unatkozni, hiszen lesz nemzeti kvíz-, majd activitypartydartskártya, és különbözõ társasjátékok.

A fenti programok természetesen mind szabadon látogathatóak a részvételi díj fejében. Ahogyan szállásra sem kell további összeget költened, ráadásul a Balaton-parttól mindössze 200 méterre fekvõ, a közelmúltban felújított kollégium saját fürdõszobás szobáiban alhatsz majd.

Térítés és ellátás

Azt szeretnénk, hogy az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező barátaink egyenlő feltételekkel indulhassanak, ha eljönnének a táborunkba, ezért megtérítjük az utazási költségedet is, érkezz a trianoni Magyarország bármelyik szegletéből! (Bizonyos mértékű útiköltség-támogatásban természetesen külhoni testvéreink is részesülhetnek.) Ehhez csak annyit kérünk cserébe, hogy egyeztess a lakóhelyed közeléből érkező többi résztvevővel, hogy legalább 4 fő utazhasson egy autóval. Szükség esetén segítünk ennek a megszervezésében is.

Na és az étkezés? Erre sem lesz sok gondod, ugyanis csütörtök reggeltől egészen vasárnap délelőttig reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk neked.

Részvételi díj

További jó hír, hogy a részvételi díjat még a tavalyinál is sikerült alacsonyabbra faragnunk!  A Jobbik IT támogatásának köszönhetően ugyanis mindössze 17 900 ft ellenében velünk tarthatsz! Érdemes tehát mielőbb jelentkezni és bebiztosítani a helyedet a Balaton-parti buliban.

A részvételi díjon túl tehát nem kell többet áldoznod sem utazásra, sem szállásra, sem a csütörtök és szombat közötti strandbelépőre, sem a napi három étkezésre, a tartalmas események mellett pedig eszedbe sem jut majd további programokra költeni :)

A részvételi díj nem IT- vagy nem Jobbik-tagoknak + 10 000 forint.

És hogy ki vehet részt a Jobbik Ifjúsági Tagozat VI. Nyári Táborában? Bárki, aki azonosulni tud közösségünk szellemével, értékrendjével és az alábbi jelentkezési lapon felmutatja egy Jobbik- vagy IT-tag ajánlását.

A jelentkezés lemondása esetén nincs lehetőség a részvételi díj visszaigénylésére. 

 

Bármilyen kérdés esetén a 

tabor@jobbikit.hu e-mail címen állunk mindenki rendelkezésére.

Fotó: Tigyi Zsuzsanna