Jobbik IT a közösségi portálokon - Segíts nekünk Te is!

Az alábbi közösségi portálokon való jelenlétünkről olvashatsz ebben az összefoglalóban:

-          Facebook

-          Twitter

Jobbik IT a Facebookon

A Facebook talán a legdinamikusabban fejlődő közösségi weboldal, amely Magyarországon is egyre népszerűbb. Az oldal felülete kiváló kommunikációs felületet biztosít nekünk is, így többféle módon is megtalálhatsz minket a közösségi portálon, illetve néhány kattintással segíthetsz is híreink, üzeneteink másoknak való eljuttatásában.

Az IT hivatalos Facebook oldalán rendszeres frissítéseket találhatsz legfrissebb híreinkről, melyeket kommentálhatsz, "lájkolhatsz", azaz jelezheted, ha Neked szimpatikus az adott üzenet, valamint ami a legfontosabb, meg is oszhatod saját üzenőfaladon. A megosztással hozzájárulsz ahhoz, hogy ismerőseidhez is eljusson az adott tartalom, ezáltal ők is tájékozódhassanak a Jobbik IT tevékenységéről.

Hivatalos Facebook oldalunk: www.facebook.com/JobbikIT

 

Vona Gábor és más Jobbik képviselők a Facebookon

A Jobbik alulról szerveződő pártként, így mindig is fontosnak tartotta az emberekkel való közvetlen kapcsolatot, amit jól szemléltet az is, hogy a parlamenti pártok vezetői közül egyedül Vona Gábor tesz közzé saját kezűleg írásokat a portálon, amik természetesen itt is kommentálhatóak, likeolhatóak, és megoszthatóak másokkal.

Vona Gábor hivatalos Facebook oldala: www.facebook.com/vonagabor

 

Jobbik IT a Twitteren

A Twitteren rövid szöveges üzenetek oszthatók meg, illetve lehetőséget biztosít az üzenetekre történő reagálásra, vagy azok megosztására saját Twitter oldalunkon.

Twitter oldalunk: www.twitter.com/jobbikit