Mi a bajom a polkorrektséggel?

Forrás: 
jobbegyenes.blog.hu

Mert hát van vele baj rendesen. Ami viszont a legjobban felidegesít, az a kimondatlan ideológia, ami mögötte húzódik: feltételezi, hogy alapvetően minden ember egy szemétláda. Bizony. A férfi terrorizálni fogja a nőt. A fehér ember a feketét. Aki európai, az antiszemita. Minden szülő minimum rendszeresen veri, de inkább molesztálja a gyermekét. Aki nem bújik ágyba a saját neméhez tartozóval, az "homofób". Tehát ezeket a csúnya, rossz embereket kényszeríteni kell, hogy ne legyenek már ekkora türhők.

Volt már egyszer az európai eszmetörténetben egy társaság, ami hasonló alapon működött: bizony, a dominikánus ("domini canes" - isten kutyái) barátok, vagy közismertebb nevükön a Szent Inkvizíció. Igencsak ironikus dolog, hogy a liberálisok éppen az általuk mélységesen megvetett középkori katolicizmus módszereit használják, nem? Rohadt bűnös vagy, de ne félj, majd mi megmentünk némi manipulációval, lelki terrorral végső esetben erőszakkal (lásd: börtönbe küldött zsidózó srác).

A helyzet az, hogy ezért az egész hóbelevancért nem lehet ab ovo az ún. '68-as vörös figurákat okolni, pedig sokan ezt teszik. Nem, ők csak az "eszme" európai importőrei voltak, maga az ideológia az USA-ból indult világhódító útjára. Abból az Egyesült Államokból, ami kiirtott több 10 millió őslakost, hogy kényelmesebben elférjenek; emberek millióit hurcolta el szülőföldjéről, hogy halálra dolgoztassa őket, később újabb egy évszázadig másodrendű polgárként kezelte őket; ahol még a XIX. században is boszorkányokat égettek.

Ez aztán masszív bűntudatot generált abban a generációban, amelyik a világháború árnyékában nőtt fel. Mi volt a megoldás erre? Rámutatni a világra és rájuk kurjantani: Ti sem vagytok jobbak!És erre voltak vevők itt Európában, ennél a pontnál viszont nyugodtan el lehet kezdeni szidni a "hatvannyolcasokat". Azt a szerencsétlen, szorongásokkal és frusztrációkkal teli nemzedéket, aminek sajnálatos módon a legaberráltabb tagjai váltak a politikai elit részévé.

Úgy hogy itt az ideje annak, hogy ezt az egészet beszüntessük. Ha azt mondom egy lánynak, hogy "Istenien nézel ma ki", akkor nem fogom az első adandó alkalommal megerőszakolni. Ha megsimogatom egy kisfiú fejét, nem fogom a bokorban megrontani. Ha büszkén viselem a magyarságom és annak jelképeit, attól még nem fogok holnap ártatlan embereket halomra lőni. Mert ez csak a liberálisok beteg elméjének a szüleménye.

Kollega T. Attil

Tudod, miről szól a húsvét? Ismered a szentháromnap ünnepét? A húsvéti hagyományt és kultúrát? Húsvétra való...
Van minden, mint karácsonykor – tartja a szólás, hiszen a karácsony ünneplésének fontos része a gazdag, közös...
Furcsa és különleges nép vagyunk mi, magyarok. Nyelvünk, származásunk, történelmünk mind egyedivé tesz...
A világ szinte minden országa megemlékezik a nemzet szuverenitását, önvédelmi készségét kifejező fegyveres...

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya