Almádiban a szülők kérésére az igazgató kitiltotta Hellert az iskolából

Forrás: 
kuruc.info

A tervek szerint a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumban tartott volna etikáról előadást angol nyelven Heller Ágnes, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt.

A gimnázium az első megyei állomás lett volna - legalábbis a szervezők terve szerint. Nóvánvaztorcsör Ágnes először Veszprémben beszélt angol nyelven az etikáról (pontosabban az etika zsidó értelmezéséről - a szerk.), majd Várpalotára látogatott, ahol a Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskolában az Etikáról és erkölcsről címmel fejtette ki magasröptű gondolatait.

Az almádi gimnázium bátor igazgatója azonban elmondta: megkeresték a szervezők, és ő saját hatáskörében döntött arról, hogy nem adnak helyt a rendezvénynek. Gránásiné Bácsi Tünde hozzátette: a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban érkeztek hozzá szülői vélemények, ezek hatására hozta meg döntését, hogy ne tartsák meg az angol nyelvű órát.

Elképzelhető, hogy hamarosan beindul a zsidó hisztériagépezet, de valószínűleg csak vasárnap, mert lassan kezdődik a sabbat...

Tudod, miről szól a húsvét? Ismered a szentháromnap ünnepét? A húsvéti hagyományt és kultúrát? Húsvétra való...
Van minden, mint karácsonykor – tartja a szólás, hiszen a karácsony ünneplésének fontos része a gazdag, közös...
Furcsa és különleges nép vagyunk mi, magyarok. Nyelvünk, származásunk, történelmünk mind egyedivé tesz...
A világ szinte minden országa megemlékezik a nemzet szuverenitását, önvédelmi készségét kifejező fegyveres...

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya