Zártkapus magyar-román: neves együttesek a csapat mellett

Forrás: 
alfahir.hu

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kérését, így bizonyossá vált, hogy a magyar válogatottnak jövő pénteki világbajnoki selejtezőmérkőzésén nézők nélkül kell fogadnia a román csapatot a Puskás Ferenc Stadionban.

A szurkolók persze hallatni fogják hangjukat: kivetítős szurkolást szerveznek a stadion mellé, hogy onnan tízezrek buzdíthassák a csapatot, beszűrődő szurkolásuk pedig hallható legyen a komoly téttel bíró meccset játszó játékosainknak is.

A szurkolók már a büntetés kiszabásakor jelezték: kitartanak a csapat mellett, s ha kell, a Puskás Stadion mellől buzdítják a kedvenceket. Ehhez a Jobbik Magyarországért Mozgalom is felajánlotta segítségét.

18:30-tól a válogatott iránt érzett szolidaritás jegyében több nagy együttes is fellép élőben a csapat és a hű, kitartó szurkolók iránt érzett tiszteletük jeléül. A fellépők között megtalálható a Kárpátia, a Szebb Napok, az OI-Kor, a Hungarica, a Fejbőr és a Romantikus Erőszak is, így a mérkőzés előtt is kiváló hangulat várja a drukkereket.

A meccs két órával később, 20:30-kor kezdődik, melyet óriáskivetítőn tekinthet meg a kilátogató, várhatóan több tízezres tömeg.

Tudod, miről szól a húsvét? Ismered a szentháromnap ünnepét? A húsvéti hagyományt és kultúrát? Húsvétra való...
Van minden, mint karácsonykor – tartja a szólás, hiszen a karácsony ünneplésének fontos része a gazdag, közös...
Furcsa és különleges nép vagyunk mi, magyarok. Nyelvünk, származásunk, történelmünk mind egyedivé tesz...
A világ szinte minden országa megemlékezik a nemzet szuverenitását, önvédelmi készségét kifejező fegyveres...

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya