Hibaüzenet

A megadott temporary://filenLXhZy fájl nem másolható, mert a célkönyvtár nincs megfelelően beállítva. Ez a fájlok vagy könyvtárak jogosultsági problémáinak esetében gyakran előfordul. További információ a rendszernaplóban található.

Legyünk Jedik 100 fontért

Forrás: 
hir.ma

A 100 fontért kapható ‘Jedi wristband’ (Jedi karkötő) segítségével számítógépeket, telefonokat, vagy akár katonai drone-okat vezérelhetünk – mindezt szimpla csukló mozdulatokkal.

A ‘Jedi csuklópánt’ néven futó eszközzel bármit lehet irányítani számítógépektől a videó játékokon át, a telefonokon keresztül egészen a katonai harci eszközökig, szimpla csuklómozdulatokkal. Az eszköz hamarosan a boltokban lesz, egyelőre limitált példányszámban. Aki mindenképp szeretne magának egyet, ide kattintva előrendelheti.

A csuklópánt működése: érzékeli az elektromos izomrángásokat, majd a programja parancsokra fordítja azokat

Az eszköz érzékeli a felhasználó izmai által generált elektromos aktivitásokat, ezen felül pedig tartalmaz egy saját mozgás érzékelő chip-et. A felhasználók egyszerűen beprogramozhatják a csuklópántot, hogy az felismerjen különböző mozdulatokat, akár külön minden ujjukra.

Tudod, miről szól a húsvét? Ismered a szentháromnap ünnepét? A húsvéti hagyományt és kultúrát? Húsvétra való...
Van minden, mint karácsonykor – tartja a szólás, hiszen a karácsony ünneplésének fontos része a gazdag, közös...
Furcsa és különleges nép vagyunk mi, magyarok. Nyelvünk, származásunk, történelmünk mind egyedivé tesz...
A világ szinte minden országa megemlékezik a nemzet szuverenitását, önvédelmi készségét kifejező fegyveres...

Ajánlott oldalak

 

hazai pálya